Ta kontakt i dag.
Opplev velvære i morgen!

Møt oss gjerne på en messe nær deg!

Våre kvalitetsbadstuer kan med fordel sammenlignes med det beste på markedet. Vi leverer over hele landet til veldig gode priser!

Vi leverer også badstue på mål tilpassed dine behov.

Hva våre kunder sier:

"Utrolig, jeg trodde ikke det skulle væe så stor forskjell fra vanlig badstuer"

"Hadde folk vært klar over hvor fantastisk en IR-badstue er, så tror jeg at man hadde funnet en i alle hjem."

"Herlig etter en lang skitur!"

Månedens utvalgte

3 person, modell sla

Månedens utvalgte
Modell SLA

Trevirke: Hemlock, mørk
Effekt: 2300 W
Mål: 150 x 120 x 190
Luft renser,lysspotter
Radio med tilkoblingsmuligheter
Karbon varmeelementer

 

 

Aktuelle produkter

PRISBOMBE!
Dreamweaver CS3

 

Er infrarød badstu bedre enn vanlig badstu?

2 persons badstue SLGFordelen med infrarød varme er at den trenger mange ganger dypere inn i kroppen og gir kroppen mye mindre belastning. Her blir ikke svetten sugd ut av kroppen, men presset innenfra og ut. I våre badstuer vil du føle stort velvære og en avslappende og avstressende effekt.


 

 

Helsemessige fordeler:

 

  • Avgiftning
    Det hurtige stoffskiftet forårsaker ekstra tap av giftige avfallsstoffer, som renses fra kroppen gjennom svetting. Huden er ofte omtalt som den tredje nyre, fordi den antas å fjerne 30 % av kroppens avfallsstoffer.
  • Badstuen frigjør energi som absorberes fra menneskelige celler, og dette forårsaker et fenomen som kalles resonans. På denne måten blir den cellulære aktiviteten øyeblikkelig styrket, som resulterer i bedre blodsirkulasjon og et generell forbedret stoffskifte.
  • Badstuen bidrar til vekttap ved å øke stoffskifteprossen av vitale organer og endokrine kjertler.
  • Badstuen reduserer hjerterytmen og øker blodsirkulasjonen, noe som er avgjørende for å opprettholde en god helse. Hjerterytmen reduseres ettersom mer blod strømmer og avledes fra de indre organer og mot ekstremiteten av huden, uten å forhøye blodtrykket.
  • Badstuen fremskynder heling etter skader, fordi varme stimulerer ytre enhet av blod, som bringer oksygen til ledd og ekstremiteter. Den fremskynder heling etter forstuing/vrikking, og lindrer på denne måten smerte og reduserer tiden det tar for kroppen å komme seg. Mange mennesker som plages med smerter i kroppen vil oppleve en ny hverdag.
  • Huden blir glattere og finere, og åpner porene og fjerner urenheter. Badstuen virker oppstrammende på huden og har positiv virkning på cellulitter.
  • Effektiv ved lav og komfortabel temperatur, og genererer mer svette enn vanlig badstu.
  • Immunforsvaret styrkes generelt.

 

 


This free Dreamweaver template created by JustDreamweaver.com | Cheap Web Hosting